De doorlopende samenwerking tussen dusver en EDGE Workspaces

De samenwerking tussen dusver studio en EDGE Workspaces draait om innovatie en creativiteit. Met een gedeelde visie op duurzame en toekomstgerichte werkplekken creëerde dusver een vernieuwde digitale strategie voor EDGE Workspaces. Van een aantrekkelijke website tot effectieve PPC-campagnes, deze samenwerking resulteerde sindsdien in 400+ leads, 75+ geboekte tours en een groeiend aantal gebruikers. Ontdek hoe deze partnerschap een voorbeeld is van het bereiken van gezamenlijke doelen.
By

Introductie

De samenwerking tussen dusver Studio en EDGE Workspaces staat in het teken van innovatie, creativiteit en een gedeelde visie op duurzame en toekomstgerichte werkplekken. EDGE Workspaces, een toonaangevende aanbieder van flexibele kantoorruimtes in Europa, richt zich op het creëren van moderne werkplekken die zowel innovatief als duurzaam zijn. Deze visie sluit naadloos aan op de kernwaarden van dusver, en samen bouwen we aan een aantrekkelijke en functionele online aanwezigheid die deze waarden weerspiegelt.

EDGE Workspaces en hun missie

EDGE Workspaces is een toonaangevende aanbieder van flexibele werkplekken die duurzaamheid en innovatie centraal stelt. Hun missie is om werkplekken te creëren die het welzijn en de productiviteit van medewerkers bevorderen, terwijl ze tegelijkertijd de ecologische voetafdruk minimaliseren. Met vestigingen in onder andere Amsterdam, Berlijn, en Hamburg, heeft EDGE Workspaces een sterk netwerk van kantoren opgebouwd die perfect aansluiten bij de behoeften van moderne bedrijven.

Een van hun nieuwste locaties, EDGE HafenCity in Hamburg, vertegenwoordigt deze visie perfect. In hun artikel, “EDGE HafenCity: The Right Place for Your Company,” beschrijven ze hoe deze locatie een revolutie teweegbrengt in de dynamiek van werkplekken in Hamburg door slimme technologie en duurzaamheid te combineren.

Een glimlachende blanke man met kort blond haar en een ronde bril, draagt een zwarte coltrui en bespreekt Webdesign Oplossingen. De achtergrond is wazig en de nadruk ligt op zijn vrolijke uitdrukking in een

Sebastian Smeenk

Business developer

Het belang van innovatie en duurzaamheid in de moderne werkplek wordt verder benadrukt in het artikel “EDGE HafenCity is Shaping This Historic Area of Hamburg,” waarin EDGE Workspaces zich positioneert als een leider in het vormgeven van de toekomst van werkplekken. Hun focus op technologie, welzijn en duurzaamheid biedt bedrijven een innovatieve en inspirerende omgeving om te gedijen.

De uitdaging

Toen EDGE Workspaces op zoek ging naar een digitaal marketingbureau dat hen kon helpen bij het versterken van hun online aanwezigheid, kwamen ze al snel bij dusver Studio terecht. Koen, de vorige Sales Director van EDGE Workspaces, vertelt over de initiële uitdagingen:

“Onze ervaring met dusver was buitengewoon. Vanaf het begin begrepen ze onze behoefte aan een innovatieve en gebruiksvriendelijke online aanwezigheid voor EDGE Workspaces. Hun inzicht en expertise in webdesign en digitale marketing hebben ons geholpen om onze visie op duurzame en toekomstgerichte werkplekken effectief over te brengen.”

De belangrijkste uitdagingen die dusver moest aanpakken waren:

 1. Innovatieve en aantrekkelijke website: Het creëren van een innovatieve en aantrekkelijke website die de waarden en missie van EDGE Workspaces duidelijk communiceert.
 2. Digitale marketingstrategie: Het implementeren van een digitale marketingstrategie die hun duurzame en toekomstgerichte visie vertaalt naar een groeiend klantenbestand.
 3. Verbeterde gebruikerservaring (UX/UI): Het continu verbeteren van de gebruikerservaring op basis van feedback en analytics.

De oplossing

Met deze uitdagingen in gedachten begon dusver aan een volledige herziening van de digitale strategie van EDGE Workspaces. Hierbij stond een optimale gebruikerservaring centraal, zowel op de website als in de marketingcampagnes. De samenwerking leidde tot de ontwikkeling van een gloednieuwe website die perfect de waarden van EDGE Workspaces weerspiegelt.

Website & UX/UI design De website werd opgebouwd met een helder ontwerp en een duidelijke navigatiestructuur. Inzichten uit de data-analyse en feedback van gebruikers werden gebruikt om voortdurend verbeteringen door te voeren in het ontwerp en de functionaliteit van de website.

Koen benadrukt de impact van dusver’s aanpak:

“De creatieve input en technische vaardigheden van dusver waren essentieel in het opzetten van een aantrekkelijke en functionele website, die onze boodschap van vernieuwing en duurzaamheid in de werkpleksector versterkt.”

Digitale marketingstrategie De digitale marketingstrategie voor EDGE Workspaces omvatte:

 • SEO optimalisatie: Gericht op lokale en specifieke zoekwoorden voor elke locatie van EDGE Workspaces, waaronder “flexibele kantoorruimtes Amsterdam” en “co-working ruimtes Hamburg.”
 • PPC campagnes: Gericht op het vergroten van de zichtbaarheid van EDGE Workspaces via Google Ads en social media campagnes.
 • Content creatie: Creëren van informatieve en overtuigende blogartikelen, landingspagina’s en case studies die de visie en waarden van EDGE Workspaces effectief overbrengen.

De doorlopende samenwerking met Hassen

Terwijl de samenwerking met Koen een solide basis legde voor de digitale aanwezigheid van EDGE Workspaces, wordt de huidige samenwerking met Hassen voortgezet met eenzelfde mate van passie en toewijding. Hassen, die nauw samenwerkt met dusver, geeft inzicht in de voortdurende samenwerking:

“Het bureau helpt ons bij het creëren van de structuur van de UX/UI van onze bedrijfswebsite en verbetert deze regelmatig op basis van feedback. Ze zorgen ook wekelijks voor onze digitale advertentiecampagnes en geven ons extra ideeën en voorstellen voor het volledige digitale marketingplan.”

De voortdurende samenwerking omvat:

 • Wekelijkse avertentiecampagnes: dusver beheert de wekelijkse digitale advertentiecampagnes van EDGE Workspaces, waardoor hun zichtbaarheid onder de doelgroep wordt vergroot.
 • Feedback en verbetering: Wekelijkse meetings en een to-do dashboard zorgen ervoor dat alle taken en details regelmatig worden bijgehouden.
 • Uitbreiding van de digitale strategie: Naast de bestaande marketingactiviteiten zorgt dusver ook voor aanvullende ideeën en voorstellen voor een allesomvattend digitaal marketingplan.

Over de communicatie en flexibiliteit zegt Hassen:

“De communicatie tussen ons en Sebastian is geweldig en hij is altijd bereikbaar gedurende de dag en de week. Ook zijn flexibiliteit in het scala aan taken waar hij voor zorgt, is indrukwekkend.”

Continu verbeterde gebruikerservaring Dankzij wekelijkse meetings en to-do dashboards blijven dusver en EDGE Workspaces voortdurend op de hoogte van alle taken en details, wat leidt tot een continu verbeterde gebruikerservaring. Wekelijkse feedbacksessies zorgen ervoor dat het UX/UI ontwerp van de website constant wordt geoptimaliseerd.

EDGE Workspaces in Hamburg: een revolutionaire visie

EDGE Workspaces blijft innoveren en hun visie op duurzame werkplekken versterken, zoals te zien is in hun nieuwste locatie, EDGE HafenCity in Hamburg. In hun artikel “EDGE HafenCity Revolutionizing Workspace Dynamics in Hamburg,” beschrijven ze hoe deze locatie de dynamiek van werkplekken revolutioneert door slimme technologie, duurzaamheid en welzijn te combineren.

dusver werkt nauw samen met EDGE Workspaces om deze visie te ondersteunen en effectief over te brengen via hun digitale strategie. Door gerichte SEO-optimalisatie en PPC-campagnes helpt dusver EDGE Workspaces om de juiste doelgroep aan te spreken en hun boodschap van innovatie en duurzaamheid te versterken.

De resultaten

De resultaten van de samenwerking zijn duidelijk zichtbaar in de online aanwezigheid en groei van EDGE Workspaces:

 • 135k Event Count (GA4 Data): Gedurende de laatste 12 maanden zijn er 135.000 gebeurtenissen geregistreerd op de website van EDGE Workspaces.
 • 18k gebruikers (GA4 Data): De website heeft een indrukwekkende 18.000 gebruikers aangetrokken.
 • Hyper gelokaliseerde targeting: Gericht op potentiële klanten in Amsterdam, Berlijn en Hamburg.
 • 400+ leads: Sinds oktober 2023 hebben meer dan 400 leads zich aangemeld via het formulier.
 • 75+ tours geboekt: Sinds de start van de campagne met Calendly in oktober ’23 zijn meer dan 75 rondleidingen geboekt bij de drie verschillende locaties.
 • Verbeterde websitebeleving: Een vernieuwde website met verbeterde UX/UI zorgt voor een duidelijke en aantrekkelijke boodschap aan bezoekers.
 • Groei in organisch verkeer: De SEO-optimalisatie heeft geleid tot een significante stijging in het organische verkeer.
 • Effectieve PPC campagnes: Doordachte PPC-campagnes zorgen voor een voortdurende instroom van gekwalificeerde leads.
 • Toename in klantbetrokkenheid: Door het creëren van waardevolle en informatieve content heeft EDGE Workspaces een toename gezien in klantbetrokkenheid en merkloyaliteit.

Conclusie

De samenwerking tussen dusver en EDGE Workspaces is een voorbeeld van wat bereikt kan worden wanneer twee organisaties met gedeelde waarden en visies samenwerken. Terwijl dusver blijft werken aan het verbeteren van de digitale strategie van EDGE Workspaces, blijft de focus liggen op innovatie, creativiteit en het effectief overbrengen van de boodschap van duurzame en toekomstgerichte werkplekken.

Koen vat het perfect samen:

“Vanaf het begin begrepen ze onze behoefte aan een innovatieve en gebruiksvriendelijke online aanwezigheid voor EDGE Workspaces. Hun inzicht en expertise in webdesign en digitale marketing hebben ons geholpen om onze visie op duurzame en toekomstgerichte werkplekken effectief over te brengen.”

Met de voortdurende samenwerking tussen dusver en EDGE Workspaces blijft de visie op innovatie en duurzaamheid in werkplekken niet alleen behouden, maar ook verder groeien en evolueren.

Hoe dusver jou kan helpen?

Wil je net als EDGE Workspaces jouw digitale marketingstrategie naar een hoger niveau tillen? Bij dusver staan we klaar om je te helpen met het bereiken van jouw doelen, of het nu gaat om een vernieuwde website, effectieve PPC-campagnes of SEO-optimalisatie.

Onze Diensten:

 • Webdesign & UX/UI: Creëer een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke website die jouw merk en visie perfect weerspiegelt.
 • SEO-optimalisatie: Verbeter jouw organische zichtbaarheid en trek meer gekwalificeerde leads aan met onze geavanceerde SEO-strategieën.
 • PPC-campagnes: Bereik jouw doelgroep via gerichte advertentiecampagnes op Google, LinkedIn en social media.
 • Content Strategie & Creatie: Vertel jouw verhaal met overtuigende blogartikelen, case studies en landingspagina’s.

Benieuwd naar onze diensten? Bekijk dan onze dienstenpagina.
Of nieuwsgierig naar meer van onze case studies? Bezoek dan onze case studies pagina.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij jouw digitale marketing naar het volgende niveau kunnen brengen.

Was dit artikel behulpzaam?

Heb jij een digitale
uitdaging voor ons?

Heb jij een digitale uitdaging voor ons?