Herdefiniëring van Kunsthal KAdE's digitale aanwezigheid

Ontdek hoe onze samenwerking met Kunsthal KAdE en Mediabrix heeft geleid tot een complete transformatie van hun website, waardoor een nieuw tijdperk van digitale kunsttoegankelijkheid en engagement is ingeluid.

Uitdaging

Een Nieuwe
virtuele poort naar
Moderne Kunst

Kunsthal KAdE, bekend om zijn rol als toonaangevend platform voor hedendaagse en moderne kunst, stond voor de uitdaging om zijn digitale aanwezigheid opnieuw te definiëren. Met een breed spectrum aan tentoonstellingen die een globaal perspectief vereisen, was het essentieel om een online platform te creëren dat niet alleen de artistieke diversiteit weerspiegelt, maar ook de toegankelijkheid en interactie verbetert voor een internationaal publiek.

Het project was gericht op het herontwerpen van de website om deze visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk te maken, terwijl de diepgaande culturele en artistieke inhoud van Kunsthal KAdE op een effectieve manier gepresenteerd moest worden. Ons doel was om een digitaal platform te ontwikkelen dat als een kunstwerk op zich fungeert, dat bezoekers uitnodigt tot verkenning en interactie.

homepage case study Kunsthal KAdE

Oplossing

Een platform
Dat Kunst en
Cultuur verbindt

In nauwe samenwerking met Kunsthal KAdE en Mediabrix hebben we een website gecreëerd die de essentie van de kunsthal weerspiegelt en de gebruikerservaring naar een hoger niveau tilt. Het nieuwe ontwerp benadrukt de rijke beeldcultuur en de educatieve missie van Kunsthal KAdE, met verbeterde navigatie en interactieve elementen die de engagement verhogen.

De website introduceert een gestroomlijnde, moderne interface die de inhoud op een toegankelijke manier presenteert, aangepast aan diverse gebruikersbehoeften. Het platform maakt gebruik van geavanceerde UI/UX principes, waardoor bezoekers moeiteloos kunnen navigeren tussen tentoonstellingen, educatieve programma’s en speciale evenementen. Elk aspect van de site, van de visuele presentatie tot de content structuur, is ontworpen om de unieke aanpak van Kunsthal KAdE in de kunstwereld te weerspiegelen.

We hebben technologieën ingezet die ervoor zorgen dat de website responsive is op alle apparaten, waardoor een naadloze ervaring gegarandeerd wordt voor zowel desktop- als mobiele gebruikers. De site is verrijkt met multimedia-content die de kunstwerken tot leven brengt en bezoekers een voorproefje geeft van wat ze kunnen verwachten tijdens hun bezoek aan de fysieke locatie.

image case study Kunsthal KAdE scaled

Het project in
Cijfers

De vernieuwde website van Kunsthal KAdE heeft sinds de lancering een significante toename in bezoekersaantallen en gebruikersbetrokkenheid laten zien. Door de verbeterde user experience en de rijke content is de site niet alleen een informatiehub, maar ook een virtuele uitbreiding van de kunsthal zelf. Dit project illustreert perfect hoe digitale innovatie kan worden ingezet om kunst en cultuur toegankelijker te maken voor een wereldwijd publiek.

Meer weten?

Een glimlachende blanke man met kort blond haar en een ronde bril, draagt een zwarte coltrui en bespreekt Webdesign Oplossingen. De achtergrond is wazig en de nadruk ligt op zijn vrolijke uitdrukking in een

Sebastian Smeenk

Business developer

Impactvolle Prestaties

Ontdek de hoogtepunten van ons technologisch vakmanschap: krachtige projecten met aantoonbare resultaten. Bij dusver brengen wij innovatie tot leven – we zetten niet alleen merken op de kaart, we verhogen hun digitale invloed met aanzienlijke cijfers. Onze portfolio spreekt voor zich: van explosieve groei in bezoekersaantallen tot indrukwekkende conversie via gerichte campagnes. Met slimme strategieën en geavanceerde technologieën realiseren we ambitieuze doelstellingen. Beleef de kracht van dusver: waar elke klik telt en elke strategie succes oogst.

Partners in innovatie Ontmoet onze klantenkring

15

+

jaar ervaring

25

+

onze klanten

Doe inspiratie op bij de voorlopers die met ons nieuwe hoogten hebben bereikt – jouw volgende doorbraak begint hier.

Embark on a Journey Through
the Digital Marketing Universe?

Embark on a Journey Through the Digital Marketing Universe?