Vernieuwende digitale kunstbeleving voor kunsthal KAdE

Ontdek hoe onze digitale expertise heeft samengewerkt met Kunsthal KAdE en marketingbureau Mediabrix om een baanbrekend platform te creëren voor de nieuwe expositiehal “InDeElleboog“. Een platform dat hedendaagse kunst, architectuur, en design verenigt met de laatste technologieën in UI/UX design.

Uitdaging

Een Nieuwe
Dimensie in
Kunstbeleving

Kunsthal KAdE, gelegen in het hart van Amersfoort, is een dynamische ruimte die de grenzen van hedendaagse kunst, architectuur en design verkent. Met de opening van de nieuwe expositiehal “InDeElleboog“, stond Kunsthal KAdE voor de uitdaging om een online aanwezigheid te creëren die even vernieuwend en toegankelijk was als hun fysieke tentoonstellingen.

Het project vereiste een naadloze samensmelting van artistieke visie en digitale innovatie om een platform te bouwen dat niet alleen de essentie van “InDeElleboog” vastlegt, maar ook een interactieve brug slaat naar een wereldwijd publiek. Ons doel was om een digitaal platform te ontwikkelen dat zowel de intellectuele rijkdom als de visuele pracht van de tentoonstellingen weerspiegelt, en zo Kunsthal KAdE’s toegankelijkheid en invloed wereldwijd uitbreidt.

homepage case study InDeElleboog

Oplossing

Scheppen van
een Digitale
Kunstoase

Onze samenwerking met Kunsthal KAdE en Mediabrix heeft geleid tot de creatie van een unieke digitale ervaring die de bezoeker meeneemt op een visuele en intellectuele reis. We hebben een platform ontworpen dat de kernwaarden en de esthetische visie van Kunsthal KAdE weerspiegelt, met een focus op gebruikersvriendelijkheid en interactieve ontdekking.

Het ontwerpproces was intensief en collaboratief, waarbij we nauw samenwerkten met Kunsthal KAdE om hun visie te vertalen naar een digitaal formaat. De nieuwe website kenmerkt zich door een dynamische UI/UX, met op maat gemaakte interactieve elementen die de online kunstbeleving verrijken. Van virtuele rondleidingen tot gedetailleerde beschrijvingen van tentoonstellingen en kunstwerken, elke pagina nodigt uit tot exploratie en interactie.

We hebben de modernste webdevelopment technologieën ingezet om een responsieve website te creëren die op alle apparaten een optimale gebruikerservaring biedt. Dit zorgt ervoor dat bezoekers wereldwijd en op elk moment kunnen genieten van Kunsthal KAdE’s tentoonstellingen. Het platform fungeert als een digitale uitbreiding van “InDeElleboog“, waarbij het de grenzen van traditionele kunstbeleving verlegt en Kunsthal KAdE in staat stelt om met een nog groter publiek te communiceren.

image case study InDeElleboog scaled

Het project in
Cijfers

De lancering van de nieuwe website voor “InDeElleboog” markeert een belangrijke mijlpaal in de digitale aanwezigheid van Kunsthal KAdE. Dit project is niet alleen een getuigenis van de vruchtbare samenwerking tussen ons bureau, Kunsthal KAdE, en Mediabrix, maar dient ook als een benchmark voor toekomstige initiatieven in de digitale kunstwereld. Met een aanzienlijke toename in online bezoekers en interacties, bewijst de website zijn waarde als een essentieel platform voor kunstliefhebbers wereldwijd.

Meer weten?

Een glimlachende blanke man met kort blond haar en een ronde bril, draagt een zwarte coltrui en bespreekt Webdesign Oplossingen. De achtergrond is wazig en de nadruk ligt op zijn vrolijke uitdrukking in een

Sebastian Smeenk

Business developer

Impactvolle Prestaties

Ontdek de hoogtepunten van ons technologisch vakmanschap: krachtige projecten met aantoonbare resultaten. Bij dusver brengen wij innovatie tot leven – we zetten niet alleen merken op de kaart, we verhogen hun digitale invloed met aanzienlijke cijfers. Onze portfolio spreekt voor zich: van explosieve groei in bezoekersaantallen tot indrukwekkende conversie via gerichte campagnes. Met slimme strategieën en geavanceerde technologieën realiseren we ambitieuze doelstellingen. Beleef de kracht van dusver: waar elke klik telt en elke strategie succes oogst.

Partners in innovatie Ontmoet onze klantenkring

15

+

jaar ervaring

25

+

onze klanten

Doe inspiratie op bij de voorlopers die met ons nieuwe hoogten hebben bereikt – jouw volgende doorbraak begint hier.

Embark on a Journey Through
the Digital Marketing Universe?

Embark on a Journey Through the Digital Marketing Universe?