Transformatie van Vastgoed met The Building Revolution

The Building Revolution, een initiatief gesteund door de Smart Building Collective en EDGE Next, is gewijd aan het belichten van intelligente werkplekken via een innovatief uitzendplatform. Hun missie is om de uitdagingen en oplossingen te verkennen die gepaard gaan met het creëren van slimmere gebouwen.

Uitdaging

Uitdagingen Overwinnen bij de Lancering van The Building Revolution

Het lanceren van The Building Revolution, een nieuw initiatief ondersteund door de Smart Building Collective en EDGE Next, bracht verschillende uitdagingen met zich mee. Als digitaal marketingbureau moesten we samenwerken om deze uitdagingen te overwinnen en het project tot een succes te maken.

Een van de belangrijkste uitdagingen was het creëren van een nieuw platform voor podcast- en videoproducties in een zeer competitieve markt. We moesten een strategie ontwikkelen om op te vallen en een loyale doelgroep aan te trekken te midden van een overvloed aan digitale content.

Een andere uitdaging was het waarborgen van een intuïtieve gebruikerservaring op het platform. Het ontwerpen van een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke UI/UX vereiste aandacht voor detail en samenwerking om ervoor te zorgen dat bezoekers gemakkelijk toegang hadden tot de waardevolle inhoud.

Daarnaast was het essentieel om een sterke merkidentiteit te creëren voor The Building Revolution, zodat het platform herkenbaar was in de markt en geloofwaardigheid opbouwde.

Het in kaart brengen van klantreizen en technische SEO-optimalisatie waren verdere uitdagingen om de online zichtbaarheid te vergroten en ervoor te zorgen dat het platform toegankelijk was voor een breed scala aan professionals in de vastgoedsector.

Samen met onze partners zijn we deze uitdagingen aangegaan en hebben we een holistische oplossing geïmplementeerd om The Building Revolution succesvol te lanceren en de toekomst van slimme gebouwen te verkennen.

homepage case study the building revolution

Oplossing

Het succesvol lanceren van de The Building Revolution

Als digitaal marketingbureau hebben we een uitgebreide oplossing geïmplementeerd om The Building Revolution succesvol te lanceren en de uitdagingen van dit ambitieuze project aan te pakken.

Ten eerste hebben we ons gericht op het produceren van hoogwaardige podcast- en videoproducties die de kern vormden van The Building Revolution. Onze contentcreatie was doelgericht, waarbij we boeiende interviews en discussies met experts, onderzoekers en leiders in de vastgoedsector produceerden en promootten. Dit trok snel de aandacht van professionals die geïnteresseerd waren in de toekomst van intelligente gebouwen.

Daarnaast hebben we nauw samengewerkt aan de ontwikkeling van een intuïtieve en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface (UI/UX) voor het platform. Dit resulteerde in een naadloze gebruikerservaring, wat de toegankelijkheid van waardevolle informatie voor bezoekers verbeterde.

Op het gebied van merkstrategie en positionering hebben we gewerkt aan het creëren van een onderscheidende marktpositie voor The Building Revolution. We hebben de visuele identiteit van het merk versterkt door middel van creatieve richting voor video- en fotomateriaal.

We hebben ook de klantreizen in kaart gebracht om de interactie tussen gebruikers en het platform te optimaliseren, wat heeft bijgedragen aan een verbeterde online zichtbaarheid dankzij technische SEO-optimalisatie.

Kortom, onze holistische aanpak heeft geleid tot een succesvolle lancering van The Building Revolution, waardoor het platform een waardevolle bron van inzichten is geworden voor de vastgoedgemeenschap. Onze oplossing heeft bijgedragen aan het creëren van bewustzijn en discussie over de toekomst van slimme gebouwen en blijft innovatie stimuleren.

image case study the building revolution

Het project in
Cijfers

Bij de lancering van The Building Revolution hebben we nauwkeurig gegevens verzameld om de impact van onze inspanningen te meten. In deze fase van het project hebben we enkele indrukwekkende resultaten behaald. Deze cijfers illustreren onze effectieve aanpak om de lancering van The Building Revolution tot een succes te maken en laten zien hoe we waardevolle interesse hebben gewekt binnen de juiste community. Onze voortdurende inspanningen zijn gericht op het verder uitbreiden en ontwikkelen van dit innovatieve platform. We kijken ernaar uit om nog meer impact te maken in de wereld van intelligente gebouwen.

Click-through-rate

Onze gerichte LinkedIn-campagnes hebben een indrukwekkende Click-Through Rate (CTR) van 1,9% gegenereerd. Dit toont aan dat bijna 2% van ons doelpubliek actief betrokken was en interesse toonde in The Building Revolution.

1.9

Bereik

Met 1,18k impressies hebben we het bereik van The Building Revolution uitgebreid. Dit betekent dat ons platform bij veel professionals binnen de niche van intelligente gebouwen bekendheid heeft gekregen.

k
1.8

Zichtbaarheid

We hebben ervoor gezorgd dat The Building Revolution op LinkedIn gemiddeld op positie 32,7 werd weergegeven. Hierdoor was ons platform goed zichtbaar in de feeds van ons doelpubliek.

32.7

Meer weten?

sebastian smeenk pf

Sebastian Smeenk

Business developer

Impactvolle Prestaties

Ontdek de hoogtepunten van ons technologisch vakmanschap: krachtige projecten met aantoonbare resultaten. Bij dusver brengen wij innovatie tot leven – we zetten niet alleen merken op de kaart, we verhogen hun digitale invloed met aanzienlijke cijfers. Onze portfolio spreekt voor zich: van explosieve groei in bezoekersaantallen tot indrukwekkende conversie via gerichte campagnes. Met slimme strategieën en geavanceerde technologieën realiseren we ambitieuze doelstellingen. Beleef de kracht van dusver: waar elke klik telt en elke strategie succes oogst.

Partners in innovatie Ontmoet onze klantenkring

15

+

jaar ervaring

25

+

onze klanten

Doe inspiratie op bij de voorlopers die met ons nieuwe hoogten hebben bereikt – jouw volgende doorbraak begint hier.

Embark on a Journey Through
the Digital Marketing Universe?

Embark on a Journey Through the Digital Marketing Universe?