Ontgrendel het potentieel van jouw bedrijf met een doelgerichte strategie

Stap binnen in de wereld van dusver's Data & Analytics service, waar we jouw gegevens omtoveren tot goudklompjes van inzicht en actiegerichte strategieën. Gewapend met onze diepgaande kennis van data-analyse en digitale marketing, staan we klaar om jouw bedrijf te katapulteren naar het volgende niveau van succes in de digitale arena. Onze toolbox zit boordevol krachtige instrumenten, variërend van website analytics tot conversie-optimalisatie en rapportage en inzichten. Klaar om te ontdekken hoe jouw gegevens kunnen worden omgezet in waardevolle brandstof voor groei en innovatie? Welkom bij dusver's Data & Analytics service, waar de magie van gegevensontsluiting begint.

Modulair & Innovatief Team

gemiddelde score op Google

image-homepage-sebastian

Onze Data & Analytics Diensten

Website analytics

Welkom bij dusver’s Data & Analytics service, waar we gegevens omzetten in waardevolle inzichten en actiegerichte strategieën. Met onze diepgaande kennis van data-analyse en digitale marketing helpen we jouw bedrijf om te groeien, te innoveren en te excelleren in de digitale wereld. Onze service omvat een breed scala aan mogelijkheden, waaronder website analytics, conversie-optimalisatie en rapportage en inzichten.

Conversie optimalisatie

Met conversie-optimalisatie richten we ons op het maximaliseren van de impact van jouw online platform. Door te begrijpen hoe bezoekers interageren met jouw website of app, kunnen we strategieën ontwikkelen om de conversieratio’s te verhogen en meer waarde te halen uit elke bezoeker. Van het optimaliseren van de gebruikerservaring tot het testen van verschillende ontwerpelementen, onze conversie-optimalisatie service is gericht op het verbeteren van jouw online succes en het realiseren van meetbare resultaten.

Rapportage & inzichten

Met rapportage en inzichten vertalen we complexe gegevens naar heldere en bruikbare informatie. We leveren gedetailleerde rapporten en dashboards die de prestaties van jouw digitale kanalen inzichtelijk maken en helpen bij het nemen van datagedreven beslissingen. Of je nu op zoek bent naar maandelijkse rapportages, real-time monitoring of diepgaande analyse, onze rapportage en inzichten service biedt de tools die je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien en bloeien in de digitale wereld.

Meer weten over Data & Analytics?

sebastian smeenk pf

Sebastian Smeenk

Business developer

FAQ

Meest gestelde
vragen

Website analytics omvat het verzamelen, analyseren en interpreteren van gegevens over het verkeer en het gedrag van gebruikers op je website. Dit biedt inzicht in hoe je website presteert, welke pagina’s populair zijn, waar bezoekers vandaan komen, en nog veel meer. Deze informatie helpt bij het identificeren van kansen voor verbetering, het optimaliseren van de gebruikerservaring en het nemen van data-gedreven beslissingen om je online prestaties te verbeteren.

Conversie-optimalisatie richt zich op het verbeteren van de prestaties van je website of app door het maximaliseren van het aantal bezoekers dat een gewenste actie onderneemt, zoals het invullen van een formulier, het plaatsen van een bestelling of het aanmelden voor een nieuwsbrief. Door middel van A/B-testen, gebruikersonderzoek en data-analyse identificeren we knelpunten in de conversietrechter en implementeren we strategieën om de conversieratio’s te verhogen, wat leidt tot een verbeterde ROI voor je bedrijf.

Onze rapportage en inzichten dienst biedt diepgaande analyses van je digitale prestaties, inclusief KPI’s, trends en aanbevelingen voor verbetering. Door middel van duidelijke en gepersonaliseerde rapporten geven we je inzicht in het rendement van je investeringen, de effectiviteit van je campagnes en de prestaties van je website of app. Deze inzichten helpen bij het nemen van data-gedreven beslissingen en het optimaliseren van je strategieën voor maximale impact en groei.

Website analytics richt zich op het meten en analyseren van het gedrag van gebruikers op je website, terwijl zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) gericht zijn op het verbeteren van je zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google. SEO richt zich op het organisch verbeteren van je rangschikking in zoekresultaten, terwijl SEA betrekking heeft op het plaatsen van betaalde advertenties in zoekmachines. Hoewel ze allemaal belangrijk zijn voor je online aanwezigheid, biedt website analytics specifieke inzichten in hoe gebruikers interageren met je website, wat van onschatbare waarde kan zijn bij het optimaliseren van je SEO- en SEA-strategieën.

Conversie-optimalisatie is essentieel voor het maximaliseren van de effectiviteit van je zoekmachine advertentiecampagnes. Door het verbeteren van de conversieratio’s van je landingspagina’s kun je het rendement op je advertentie-uitgaven verhogen en meer waarde halen uit elke klik. Door middel van A/B-testen, gebruikersanalyses en iteratieve optimalisatie kunnen we de prestaties van je advertenties verbeteren en ervoor zorgen dat je SEA-campagnes maximale impact hebben en zorgen voor een hogere ROI.

Partners in innovatie Ontmoet onze klantenkring

15

+

jaar ervaring

25

+

onze klanten

Doe inspiratie op bij de voorlopers die met ons nieuwe hoogten hebben bereikt – jouw volgende doorbraak begint hier.

Ready to Embark on a
Lead Generation Odyssey?