Sparkey door Motivaction project

Sparkey's Digitale Transformatie: Innovatie in HR-Strategieën

Ontdek hoe dusver Sparkey, een dynamische tak van Motivaction, heeft geholpen met het opbouwen van een krachtige online aanwezigheid. Deze case study onthult de reis van Sparkey, van het definiëren van een unieke merkidentiteit tot het realiseren van een effectieve digitale strategie. Sparkey’s uitdaging was het creëren van een platform dat zowel professionaliteit als creativiteit uitstraalt, gericht op HR-managers en werknemers. Het resultaat is een digitale transformatie die Sparkey’s missie en visie weerspiegelt en bijdraagt aan hun groeiende impact in de HR-sector.

Uitdaging

Het Creëren van een
Uniek HR-Merk

Sparkey, een initiatief van Motivaction, stond voor de uitdaging om een unieke positie in de concurrerende HR-markt te veroveren. Als een nieuwe speler met de expertise van een gevestigd onderzoeksbureau, was het essentieel om een onderscheidend merk neer te zetten. Dit betekende het creëren van een website die niet alleen professioneel en informatief was, maar ook de frisse, eigentijdse en creatieve identiteit van Sparkey uitstraalde. Het doel was om een platform te ontwikkelen dat HR-managers en bedrijven aantrekt door een combinatie van vakbekwaamheid en een unieke benadering van HR-problematiek. De samenwerking met dusver richtte zich op het vastleggen van deze unieke merkessentie in alle digitale uitingen, terwijl er ruimte was voor flexibiliteit en aanpassingen gedurende het proces. De uitdaging lag in het balanceren van professionaliteit met een informeel en modern gevoel, zodat Sparkey zich kon onderscheiden in een competitieve markt. Dit vereiste niet alleen een diepgaand begrip van Sparkey’s visie en doelgroep, maar ook creativiteit en technische vaardigheid om een website te bouwen die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk was, en die de kernwaarden van Sparkey effectief communiceerde.

De afbeelding toont een levendige webpagina met levendige illustraties van vijf verschillende mensen die feest vieren in een kantooromgeving, met een tekst in het Nederlands die zich vertaalt naar 'de vonk tussen werknemer en werkgever is cruciaal'. elementen omvatten een zoekpictogram en een chatbotfunctie.

Oplossing

Digitale Transformatie van Sparkey: Innovatie in HR-Marketing

Dusver nam de uitdaging aan om Sparkey’s unieke HR-visie digitaal te vertalen. Door nauwe samenwerking met het Sparkey-team werd een website ontworpen die zowel professioneel als creatief was. We focusten op een gebruiksvriendelijke interface met een eigentijds design dat Sparkey’s innovatieve benadering van HR weerspiegelt. De website bevatte op maat gemaakte grafische elementen, waaronder unieke illustraties en animaties, die de identiteit en kernwaarden van Sparkey visueel versterken.

Belangrijk was de integratie van de Workprofiler-tool in de website, waardoor bezoekers direct inzicht kregen in Sparkey’s diensten. Daarnaast werd de site geoptimaliseerd voor zoekmachines om de online zichtbaarheid te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken. Dit werd ondersteund met zorgvuldig geplande sociale media campagnes, gericht op zowel B2C als B2B klanten.

De flexibele aanpak van dusver zorgde ervoor dat aanpassingen snel en effectief werden doorgevoerd. Dit leidde tot een dynamisch en interactief platform dat niet alleen de merkidentiteit van Sparkey versterkt, maar ook bijdraagt aan de groei van het bedrijf door effectieve leadgeneratie en het bieden van waardevolle informatie aan bezoekers. Het resultaat is een digitale representatie van Sparkey die zowel de missie als de visie van het bedrijf belichaamt, en hen positioneert als een toonaangevende innovator in de HR-sector.

Een webpagina met een levendig paars-wit ontwerp met geïllustreerde personages in dynamische poses en secties over het team, de services en de blog. de kop bevat logo's en navigatielinks.

Het project in
Cijfers

De digitale transformatie van Sparkey door dusver heeft tastbare resultaten opgeleverd die de kracht van onze samenwerking onderstrepen. Door de ontwikkeling van een professionele en aantrekkelijke website, gecombineerd met effectieve marketingstrategieën, hebben we een significante toename in online engagement en merkherkenning gerealiseerd. De website is niet alleen een platform geworden voor leadgeneratie maar ook een cruciale schakel in het versterken van Sparkey’s merkidentiteit. Dit heeft bijgedragen aan een groeiende betrokkenheid bij zowel bestaande als potentiële klanten.

Gebruikersinteractie

Door gevalideerde UX-keuzes gebaseerd op interviews met Buyer Persona’s, werd een aanzienlijke toename in gebruikersinteractie en betrokkenheid op de website waargenomen.

Conversieratio

De nieuwe, op maat gemaakte website met een geïntegreerde visuele editor zorgde voor een verbeterde conversieratio, dankzij het gebruiksvriendelijke design en de geoptimaliseerde klantreis.

Bezoekersbetrokkenheid

Een positief percentage in bezoekersbetrokkenheid en klantbinding als gevolg van de verbeterde online ervaring en merkbeleving.

Meer weten?

Een glimlachende blanke man met kort blond haar en een ronde bril, draagt een zwarte coltrui en bespreekt Webdesign Oplossingen. De achtergrond is wazig en de nadruk ligt op zijn vrolijke uitdrukking in een

Sebastian Smeenk

Business developer

Impactvolle Prestaties

Ontdek de hoogtepunten van ons technologisch vakmanschap: krachtige projecten met aantoonbare resultaten. Bij dusver brengen wij innovatie tot leven – we zetten niet alleen merken op de kaart, we verhogen hun digitale invloed met aanzienlijke cijfers. Onze portfolio spreekt voor zich: van explosieve groei in bezoekersaantallen tot indrukwekkende conversie via gerichte campagnes. Met slimme strategieën en geavanceerde technologieën realiseren we ambitieuze doelstellingen. Beleef de kracht van dusver: waar elke klik telt en elke strategie succes oogst.

Partners in innovatie Ontmoet onze klantenkring

15

+

jaar ervaring

25

+

onze klanten

Doe inspiratie op bij de voorlopers die met ons nieuwe hoogten hebben bereikt – jouw volgende doorbraak begint hier.

Embark on a Journey Through
the Digital Marketing Universe?

Embark on a Journey Through the Digital Marketing Universe?