NNCZ project

Digitale transformatie voor NNCZ: Naar een innovatieve online ervaring

NNCZ, een toonaangevende zorgorganisatie, ging samen met dusver op een baanbrekende reis om hun digitale identiteit te vernieuwen en een online platform te creëren dat de essentie van hun zorgbenadering vastlegt. Het resultaat was een geheel nieuwe website die niet alleen hun diensten weerspiegelt, maar ook hun toewijding aan het welzijn van hun cliënten en de gemeenschappen die ze bedienen.

Uitdaging

De digitale transformatie
van zorg

Het transformeren van de digitale aanwezigheid van NNCZ was geen eenvoudige taak. We stonden voor de uitdaging om een complexe reeks zorgdiensten en -initiatieven te vertalen naar een gebruiksvriendelijke en toegankelijke online ervaring. Een van de grootste uitdagingen lag in het begrijpen van de diverse behoeften van de verschillende belanghebbenden, zoals mantelzorgers, vrijwilligers, verwijzers en potentiële medewerkers, en het vinden van manieren om relevante informatie en functionaliteiten aan te bieden voor elk van deze doelgroepen. Daarnaast moesten we rekening houden met de gevoelige aard van de zorgsector en ervoor zorgen dat de website niet alleen informatief was, maar ook empathisch en ondersteunend voor degenen die op zoek waren naar zorg en ondersteuning voor henzelf of hun dierbaren.

Twee vrouwen zitten en praten op een bankje in een zonnige parkomgeving, met bomen in blad en een helderblauwe lucht. ze zijn gekleed in casual lentekleding, lachend en in gesprek.

Oplossing

Een toevluchtsoord
voor zorg

Om aan de behoeften van NNCZ te voldoen, hebben we een uitgebreide en op maat gemaakte digitale oplossing ontwikkeld die niet alleen de essentie van hun zorgdiensten vastlegt, maar ook een uitnodigende en empathische online omgeving creëert voor gebruikers van alle achtergronden. Dit omvatte het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. We hebben verschillende secties en functionaliteiten geïntegreerd om te voorzien in de diverse behoeften van mantelzorgers, vrijwilligers, verwijzers en potentiële medewerkers, en ervoor gezorgd dat de website een bron van ondersteuning en informatie is voor iedereen die op zoek is naar zorgdiensten. Onze oplossing omvatte ook het implementeren van een robuust beheersysteem waarmee het team van NNCZ eenvoudig inhoud kan beheren, updates kan uitvoeren en gebruikersinteracties kan volgen om de ervaring voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van hun gemeenschap.

Een screenshot van de startpagina van een website met meerdere afbeeldingen en tekstsecties. de hoofdafbeelding toont twee vrouwen die op een bank zitten en praten in een park. Hieronder tonen de inhoudsmodules verschillende gemeenschapsgerelateerde thema's met foto's van mensen die betrokken zijn bij activiteiten.

Het project in
Cijfers

Het nieuwe digitale platform van NNCZ heeft significante resultaten opgeleverd, met een aanzienlijke toename van het websiteverkeer, verbeterde betrokkenheid en een groeiende merkbekendheid. De analyses tonen een stijging in terugkerende bezoekers, een toename van het aantal aanmeldingen voor vrijwilligerswerk en een positieve respons van mantelzorgers en verwijzers. Deze cijfers bevestigen de succesvolle digitale transformatie van NNCZ en markeren een nieuw tijdperk van online betrokkenheid en zorginnovatie.

Meer weten?

Een glimlachende blanke man met kort blond haar en een ronde bril, draagt een zwarte coltrui en bespreekt Webdesign Oplossingen. De achtergrond is wazig en de nadruk ligt op zijn vrolijke uitdrukking in een

Sebastian Smeenk

Business developer

Impactvolle Prestaties

Ontdek de hoogtepunten van ons technologisch vakmanschap: krachtige projecten met aantoonbare resultaten. Bij dusver brengen wij innovatie tot leven – we zetten niet alleen merken op de kaart, we verhogen hun digitale invloed met aanzienlijke cijfers. Onze portfolio spreekt voor zich: van explosieve groei in bezoekersaantallen tot indrukwekkende conversie via gerichte campagnes. Met slimme strategieën en geavanceerde technologieën realiseren we ambitieuze doelstellingen. Beleef de kracht van dusver: waar elke klik telt en elke strategie succes oogst.

Partners in innovatie Ontmoet onze klantenkring

15

+

jaar ervaring

25

+

onze klanten

Doe inspiratie op bij de voorlopers die met ons nieuwe hoogten hebben bereikt – jouw volgende doorbraak begint hier.

Embark on a Journey Through
the Digital Marketing Universe?

Embark on a Journey Through the Digital Marketing Universe?