Aerox project

Een digitale revolutie in geurbeheersing

Ontdek hoe de samenwerking tussen Aerox en ons digitale marketingteam, in partnerschap met een ander digitaal bureau, een baanbrekende transformatie heeft teweeggebracht in hun online aanwezigheid. Met meer dan 30 jaar ervaring in geurbeheersing heeft Aerox een revolutie in de industrie ontketend door de implementatie van een geavanceerd UI/UX webdesign, dat hun wereldwijde standaard naar nieuwe hoogten heeft getild.

Uitdaging

Een nieuwe dimensie in online geurbeheersing

Aerox, met meer dan drie decennia aan expertise in geurbeheersing, stond voor een significante digitale uitdaging. Als pionier in de ontwikkeling en productie van geurbeheersingstechnologieën op basis van koude-plasma, was het essentieel dat hun online aanwezigheid even revolutionair en toegankelijk zou zijn voor hun wereldwijde klantenbestand. De uitdaging lag niet alleen in het vertalen van hun complexe technologische oplossingen naar een begrijpelijke en aantrekkelijke online ervaring, maar ook in het waarborgen van een naadloze integratie van meertalige content. Dit was cruciaal om de diverse industrieën en klanten die Aerox bedient, effectief te bereiken en te bedienen.

De noodzaak om een digitale omgeving te creëren die zowel de uitgebreide kennis van de industrie als de unieke benadering van Aerox in geurbeheersing weerspiegelt, vereiste een doordachte aanpak. De website moest niet alleen informatief en educatief zijn, maar ook de wetenschappelijke innovatie en duurzaamheid van Aerox‘ oplossingen benadrukken. Bovendien moest het platform flexibel genoeg zijn om het interne team van Aerox in staat te stellen zelf content te beheren en bij te werken, wat van cruciaal belang is voor een bedrijf dat constant innoveert en zijn aanbod uitbreidt. Het overbruggen van deze digitale kloof, terwijl de kernwaarden en de vooraanstaande positie van Aerox in de markt behouden blijven, was een ambitieuze taak die een gecoördineerde inspanning van creatieve en technische expertise vereiste.

Een screenshot van de startpagina van de aerox-website met een strak, modern ontwerp met een grote achtergrondafbeelding van industriële luchtzuiveringssystemen. De site heeft een wit en blauw kleurenschema met menu's bovenaan en partnerlogo's onderaan.

Oplossing

Creatie van een digitaal platform

Om de uitdagingen van Aerox aan te pakken, hebben we een innovatief UI/UX-ontwerp ontwikkeld binnen het flexibele kader van WordPress. Deze aanpak bood ons de mogelijkheid om een gebruiksvriendelijk en esthetisch aantrekkelijk platform te creëren dat Aerox‘ wereldwijde aanwezigheid en toonaangevende technologieën accuraat weerspiegelt. Het ontwerp werd zorgvuldig afgestemd op de behoeften van diverse gebruikersgroepen, van industrie-experts tot potentiële klanten, en zorgde ervoor dat de complexiteit van geurbeheersingstechnologie toegankelijk en begrijpelijk werd gepresenteerd.

We hebben speciale aandacht besteed aan het creëren van een meertalige website die de mondiale voetafdruk van Aerox ondersteunt, waardoor de content dynamisch en naadloos aangepast kan worden aan verschillende culturen en talen. Dit was essentieel om de verscheidenheid aan industrieën en klanten die Aerox bedient, effectief te bereiken. Het nieuwe platform biedt een diepgaand inzicht in de geavanceerde technologieën van Aerox, waaronder de baanbrekende Aerox-injector, door middel van interactieve elementen en gedetailleerde casestudies. Dit benadrukt niet alleen Aerox‘ expertise maar moedigt ook engagement en verkenning aan.

Daarnaast is het ontwerp geoptimaliseerd voor gebruikersgemak, met een intuïtieve navigatiestructuur die bezoekers moeiteloos leidt naar de informatie die ze zoeken. De integratie van responsief ontwerp zorgt ervoor dat de website op alle apparaten en schermformaten optimaal functioneert, wat de toegankelijkheid en gebruikerservaring verder verbetert. Door het Aerox-team de controle te geven over contentbeheer, hebben we een platform gecreëerd dat niet alleen vandaag relevant is, maar ook gemakkelijk kan meegroeien met het bedrijf.

De implementatie van dit digitale platform markeert een significante stap voorwaarts in het presenteren van Aerox als een leider in duurzame geurbeheersingsoplossingen. Het weerspiegelt hun toewijding aan innovatie en duurzaamheid, en stelt hen in staat om met hun doelgroepen te communiceren op een manier die echt resoneren met Aerox‘ missie om een geurvrije wereld te creëren.

Een modern, professioneel website-ontwerp voor Aerox met een strakke lay-out en een blauw-wit kleurenschema. de startpagina toont een grote kopafbeelding van industriële apparatuur, menu-opties en secties met details over producten, bedrijfstakken en bedrijfsverhalen.

Het project in
Cijfers

Sinds de lancering van het nieuwe digitale platform voor Aerox heeft de samenwerking tussen ons team en Aerox geleid tot een aanzienlijke impact op hun online aanwezigheid. De implementatie van het UI/UX-ontwerp binnen WordPress heeft niet alleen de esthetiek en functionaliteit van de website verbeterd, maar ook de interactie met gebruikers wereldwijd aanzienlijk vergroot. De recente cijfers van de laatste 90 dagen onthullen een indrukwekkende groei in Aerox’ digitale aanwezigheid, een direct gevolg van de vernieuwde website en de geoptimaliseerde gebruikerservaring. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste resultaten die dit project heeft opgeleverd, naast de significante verbeteringen die we hebben waargenomen:

Bezoekersaantallen

Een opmerkelijke toename van 13.000 bezoekers, wat een groei van 102,9% vertegenwoordigt vergeleken met de voorafgaande 90 dagen. Deze stijging onderstreept de aantrekkingskracht en relevantie van het nieuwe platform voor een breder publiek.

k
13

Impressies

Met 9.900 impressies hebben we een toename van 87,9% gerealiseerd ten opzichte van de vorige periode. Dit duidt op een aanzienlijk verbeterde zichtbaarheid van Aerox in zoekmachines en op digitale platforms.

87.9

Klikinteractie

Het aantal klikken is gestegen naar 679, een indrukwekkende stijging van 161,2% in vergelijking met de voorgaande 90 dagen. Dit illustreert een verhoogde engagement en interesse in de content en oplossingen die Aerox biedt.

161.2

Unieke bezoekers

Dankzij geoptimaliseerde zoekmachine-strategieën hebben we 815 unieke bezoekers via zoekopdrachten aangetrokken, een toename van 75,6%. Dit benadrukt het succes van onze SEO-inspanningen en de verbeterde vindbaarheid van Aerox online.

75.6

Conversies

Misschien wel het meest opvallend is de groei in conversies, met een totaal van 45 in de laatste 90 dagen – een stijging van 136,8%. Deze groei in conversies bevestigt de effectiviteit van het nieuwe website-ontwerp in het faciliteren van gebruikersacties, van aanvragen voor meer informatie tot directe contactopnames.

136.8

Paginaweergaven

In de laatste 90 dagen hebben we een toename van 120% in paginaweergaven ervaren, wat wijst op een diepere betrokkenheid en interactie van bezoekers met de content van Aerox. Dit benadrukt hoe het nieuwe platform niet alleen meer bezoekers trekt, maar hen ook aanmoedigt om langer te blijven en meer pagina’s te verkennen.

120

Meer weten?

Een glimlachende blanke man met kort blond haar en een ronde bril, draagt een zwarte coltrui en bespreekt Webdesign Oplossingen. De achtergrond is wazig en de nadruk ligt op zijn vrolijke uitdrukking in een

Sebastian Smeenk

Business developer

Impactvolle Prestaties

Ontdek de hoogtepunten van ons technologisch vakmanschap: krachtige projecten met aantoonbare resultaten. Bij dusver brengen wij innovatie tot leven – we zetten niet alleen merken op de kaart, we verhogen hun digitale invloed met aanzienlijke cijfers. Onze portfolio spreekt voor zich: van explosieve groei in bezoekersaantallen tot indrukwekkende conversie via gerichte campagnes. Met slimme strategieën en geavanceerde technologieën realiseren we ambitieuze doelstellingen. Beleef de kracht van dusver: waar elke klik telt en elke strategie succes oogst.

Partners in innovatie Ontmoet onze klantenkring

15

+

jaar ervaring

25

+

onze klanten

Doe inspiratie op bij de voorlopers die met ons nieuwe hoogten hebben bereikt – jouw volgende doorbraak begint hier.

Embark on a Journey Through
the Digital Marketing Universe?

Embark on a Journey Through the Digital Marketing Universe?