Navigatie naar Digitale Excellence voor EDGE Workspaces

EDGE Workspaces, een pionier in revolutionaire werkplekken, bundelde krachten met dusver om een digitale identiteit te creëren die hun innovatieve ethos omarmt. Het resultaat was een transformatieve online ervaring die de standaard zet voor werkplekinnovatie en gemeenschapsbouw.

Uitdaging

Een Nieuwe Horizon in Werkplekinnovatie

EDGE Workspaces staat bekend om zijn avant-garde benadering van werkomgevingen, waarbij het creëren van ruimtes die zowel inspireren als functionaliteit bieden, centraal staat. De digitale uitdaging was om een online aanwezigheid te ontwikkelen die niet alleen dit innovatieve design reflecteerde, maar ook de kernwaarden van duurzaamheid, gemeenschap en welzijn vertaalde naar een intuïtief en interactief platform. De complexiteit van deze taak werd vergroot door de noodzaak om een veelzijdige digitale architectuur te ontwikkelen die een breed scala aan diensten zou faciliteren, van het boeken van flexibele werkplekken tot virtuele rondleidingen en community-events.

dusver werd geconfronteerd met de uitdaging om EDGE Workspaces dynamische ruimtes en de sfeer van hun locaties te koppelen aan een digitale ervaring die verder ging dan statische afbeeldingen en beschrijvingen. Het doel was om een digitale reis te creëren die zo meeslepend en uitnodigend was als een bezoek aan een van de EDGE Workspaces locaties zelf. Dit vereiste een holistische benadering van de digitale strategie, waarbij websiteontwerp, SEO, content creatie en online advertenties samensmolten om een coherent en boeiend online verhaal te vertellen.

homepage case study edge workspaces

Oplossing

Architectuur van
Digitale Ervaringen

De oplossing die dusver bood, was een multidimensionale transformatie van EDGE Workspaces’ digitale identiteit. We begonnen met het ontwerpen en bouwen van een volledig op maat gemaakt WordPress-platform, dat werd versterkt door diepgaande API-integraties met Zapfloor, waardoor een naadloze overgang mogelijk werd van klantinteractie naar CRM-beheer. Dit systeem stelde gebruikers in staat om met gemak te navigeren door de diverse aanbiedingen van EDGE Workspaces, en bood een ongeëvenaarde gebruikerservaring die het boekingsproces vereenvoudigde en de conversiepercentages verhoogde.

De resultaten waren meteen merkbaar. Een diepgaande analyse van de Google Ads-prestaties toonde een significante toename van de klikfrequentie, terwijl de kosten per klik (CPC) daalden, wat duidde op een efficiëntere advertentie-uitgave. Tegelijkertijd onthulde Google Analytics een stijging in de algehele website-engagement, met langere sessieduren en een hoger aantal paginaweergaven. Deze verbeterde betrokkenheid was een direct gevolg van de intuïtieve navigatie en de boeiende content die de gebruiker aanspoorde om dieper in de wereld van EDGE Workspaces te duiken.

De geïmplementeerde oplossingen waren niet alleen een triomf in technische uitvoering maar markeerden ook een evolutie in de manier waarop EDGE Workspaces communiceerde met hun doelgroep. Het was een getuigenis van dusver’s vermogen om strategische visie te combineren met technische uitmuntendheid, wat EDGE Workspaces positioneerde als een leider in de digitale ruimte, net zoals ze dat zijn in de fysieke.

image case study edge workspaces scaled

Het project in
Cijfers

Het digitale landschap van EDGE Workspaces is getransformeerd door dusver, met tastbare resultaten die de kracht van onze samenwerking onderstrepen. De op maat gemaakte website en doelgerichte Google Ads-campagnes leidden tot aanzienlijke groei in webverkeer en gebruikersinteractie. De bezoekersaantallen schoten omhoog, de conversies stegen aanzienlijk, en de betrokkenheid van de websitebezoekers verdiepte, wat wijst op een groeiende merkverbondenheid. Gedetailleerde analyses van Google Analytics laten een stijging in terugkerende bezoekers zien, terwijl Google Ads data een efficiëntere kost-per-conversie en verbeterde conversieratio’s onthullen.

Bezoekersaantallen

Een indrukwekkende stijging van 80% in het aantal websitebezoekers sinds de lancering van de nieuwe website.

80

Conversies

Conversies zijn explosief gestegen met 120%, wat de effectiviteit van de vernieuwde online aanwezigheid benadrukt.

120

Engagement

De betrokkenheid op de website is verdiept, met een toename van 45% in de gemiddelde sessieduur van bezoekers.

45

Zoekadvertentieprestaties

Optimalisatie van zoekadvertenties heeft geleid tot een 35% verlaging in kosten per klik en een verbetering van 0.5% in doorklikratio.

-35

Gebruikersinteractie

Nieuwe gebruikersacquisitie is verbeterd met 65%, wat duidt op een effectieve uitbreiding van het bereik.

65

Marktdekking

De marktdekking is uitgebreid met een aanzienlijke toename van 50% in klikken over de belangrijkste steden.

50

Meer weten?

sebastian smeenk pf

Sebastian Smeenk

Business developer

Impactvolle Prestaties

Ontdek de hoogtepunten van ons technologisch vakmanschap: krachtige projecten met aantoonbare resultaten. Bij dusver brengen wij innovatie tot leven – we zetten niet alleen merken op de kaart, we verhogen hun digitale invloed met aanzienlijke cijfers. Onze portfolio spreekt voor zich: van explosieve groei in bezoekersaantallen tot indrukwekkende conversie via gerichte campagnes. Met slimme strategieën en geavanceerde technologieën realiseren we ambitieuze doelstellingen. Beleef de kracht van dusver: waar elke klik telt en elke strategie succes oogst.

Partners in innovatie Ontmoet onze klantenkring

15

+

jaar ervaring

25

+

onze klanten

Doe inspiratie op bij de voorlopers die met ons nieuwe hoogten hebben bereikt – jouw volgende doorbraak begint hier.

Embark on a Journey Through
the Digital Marketing Universe?

Embark on a Journey Through the Digital Marketing Universe?