Digitale marketing voor zorginstellingen

Onze digitale marketing strategieën zijn ontworpen om zorginstellingen naar nieuwe hoogten te tillen. Van SEO en SEA tot contentmarketing, wij brengen jouw digitale marketing naar het volgende niveau.

Modulair & Innovatief Team voor zorginstellingen

gemiddelde score op Google

Twee mannen, de één zittend en de ander staand, zijn gefocust op een digitale tablet. Ze zijn buiten, mogelijk in een mistig veld, gekleed in zakelijke, casual kleding. De staande man heeft krullend haar

Onze diensten voor e-commerce marketing

Onze digitale marketingstrategieën zijn ontworpen om jouw zorginstelling naar nieuwe hoogten te tillen. We analyseren je doelgroep, concurrentie en markttrends om een op maat gemaakte aanpak te creëren. Van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en betaalde advertenties (SEA) tot contentmarketing, wij brengen jouw zorginstelling naar het volgende niveau.

strategie

Strategie is jouw route naar innovatie in de gezondheidszorg. Klaar voor groei in deze dynamische sector? Onze frisse inzichten koppelen jouw ideeën aan de nieuwste tech-trends. Samen stippelen we het pad uit dat jouw zorginstelling in de spotlight zet.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO tilt jouw zorginstelling naar het volgende niveau. Vindbaar, onweerstaanbaar. Met slimme keywords en killer content spelen we het spel dat jouw merk naar de top van Google’s charts stuurt.

Zoekmachine adverteren (SEA)

SEA is jouw ticket naar de spotlight in de gezondheidszorg. Snel, scherp, doeltreffend. Jouw ads domineren de zoekresultaten terwijl we je ROI strak in de gaten houden. Klaar voor de klik? Jouw merk wordt gezien, gegarandeerd.

Webdesign (UI/UX)

Webdesign is jouw digitale etalage in de gezondheidszorg. Hier wordt jouw visie een visuele hit. Wij mixen UI/UX magie voor een site die spreekt, prikkelt en converteert. Jouw bezoekers blijven plakken, scrollen, klikken. Memorabel!

Websites en webshops

Als tech-tovenaars zetten wij code om in conversies voor zorginstellingen. Jouw online platform wordt niet alleen gebouwd, maar geprogrammeerd om te presteren. Slim, snel, responsive. Klaar voor de toekomst en klaar om te groeien.

Data & analytics

We duiken in de getallen en vertalen deze naar strategieën die jouw online succes aandrijven. Met scherpe analyses en heldere inzichten maken we van bezoekers klanten. Zo ben je altijd een stap voor in de datagedreven wereld.

FAQ

Meest gestelde
vragen over e-commerce marketing

Bij dusver bieden we een breed scala aan digitale marketingdiensten voor zorginstellingen, waaronder:

 • SEO (Zoekmachineoptimalisatie): Verbeter je organische zichtbaarheid en trek meer gekwalificeerde leads aan. Lees meer op onze SEO-diensten pagina.
 • SEA (Zoekmachine Adverteren): Bereik je doelgroep via gerichte Google Ads en social media campagnes. Bekijk onze SEA-diensten.
 • Content Strategie & Creatie: Vertel je verhaal met overtuigende blogartikelen, case studies en landingspagina’s.
 • Webdesign & UI/UX: Creëer een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke website die je merk en visie perfect weerspiegelt.
 • Conversion Rate Optimization (CRO): Verbeter je conversieratio en omzet met onze datagedreven CRO-strategieën.

Bekijk ons volledige aanbod aan diensten.

Met geavanceerde SEO-strategieën kunnen we je organische zichtbaarheid verbeteren, waardoor je zorginstelling meer verkeer aantrekt en hoger in de zoekresultaten komt. Dit leidt tot:

 • Meer gekwalificeerde bezoekers
 • Verhoogde merkbekendheid
 • Hogere conversieratio’s en omzet

Meer weten over SEO? Bekijk onze SEO-diensten pagina.

 • SEO (Zoekmachineoptimalisatie): Richt zich op het verbeteren van je organische positie in de zoekresultaten door optimalisatie van content, technische SEO, linkbuilding, en meer. Lees meer over SEO.
 • SEA (Zoekmachine Adverteren): Richt zich op betaalde advertenties via platforms zoals Google Ads, waardoor je direct bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Ontdek onze SEA-diensten.

Een gecombineerde strategie van SEO en SEA zorgt voor maximale zichtbaarheid en een verbeterde ROI.

We gebruiken Conversion Rate Optimization (CRO) strategieën om het aankoopproces te optimaliseren en de conversieratio te verhogen. Dit omvat:

 • Het analyseren van gebruikersgedrag via data en heatmaps
 • Het implementeren van A/B-tests op landingspagina’s en productpagina’s
 • Het verbeteren van UI/UX voor een gebruiksvriendelijke en overtuigende ervaring

Meer weten over CRO? Bekijk onze CRO-diensten.

Ja, wij bouwen gebruiksvriendelijke en informatief gerichte websites die jouw zorginstelling en visie perfect weerspiegelen. Onze diensten omvatten:

 • UI/UX Design: Ontwerp van een aantrekkelijke en intuïtieve gebruikerservaring
 • Webdevelopment: Ontwikkeling van een snelle, veilige en responsive webshop
 • Integraties: Integratie van CRM-systemen, vacaturesystemen, e-mailmarketing en meer

Neem vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier of plan een online kennismaking.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! Samen bespreken we jouw doelen en stellen we een digitale marketingstrategie op maat op.

📞 +31 85 401 6033 | 🌐 Contactpagina

Onze gezondheidszorg marketing successen

Digitale experts voor gezondheidszorg marketing

Bij dusver laten we zorginstellingen schitteren met krachtige projecten en meetbare resultaten. We zetten niet alleen merken op de kaart, we verhogen hun digitale impact aanzienlijk. Onze portfolio vertelt het verhaal: explosieve groei in bezoekersaantallen en indrukwekkende conversies via gerichte campagnes. Met slimme strategieën en geavanceerde technologieën realiseren we ambitieuze doelen. Ervaar de kracht van dusver in gezondheidszorg marketing, waar elke klik telt en elke strategie succes brengt.”

Meer weten?

Een glimlachende blanke man met kort blond haar en een ronde bril, draagt een zwarte coltrui en bespreekt Webdesign Oplossingen. De achtergrond is wazig en de nadruk ligt op zijn vrolijke uitdrukking in een

Sebastian Smeenk

Business developer

Partners in innovatie Ontmoet onze klantenkring

15

+

jaar ervaring

25

+

onze klanten

Doe inspiratie op bij de voorlopers die met ons nieuwe hoogten hebben bereikt – jouw volgende doorbraak begint hier.

Ready to Launch Your Website
Into the Orbit of Excellence?